Content

  Services.


  What about a cocktail?

  Ο στόχος μας είναι με το σύνολο των υπηρεσιών που προσφέρουμε να κάνουμε ξεχωριστή την κάθε στιγμή των καλεσμένων σας, αναδεικνύοντας το δικό σας προφίλ σαν οικοδεσπότη, προσφέροντας δημιουργική ανθρώπινη επαφή στο Bar & σερβίροντας Cocktails που χαρακτηρίζουν εσάς & το σκοπό της εκδήλωσης σας.

  Hot? Spicy? Fruity? Sweet?

  Η εκδήλωση σας (κοινωνική ή εταιρική) θα είναι κάτι μοναδικό & θα χαρακτηρίζεται από το δικό σας ταπεραμέντο. Επικοινωνήστε στους καλεσμένους σας μεθυστικά μηνύματα με το πιο δημιουργικό τρόπο. Απολαύστε το επαγγελματικό μας "σερβίρισμα" Cocktails χωρίς περιορισμούς.

  Cocktail Catering & Bar Services

  Cocktail Services in Events & Private Parties

  Πλήρης υποστήριξη & εκτέλεση Cocktail Catering & Bar Services. Οργάνωση & δημιουργία full open cocktail bar για κάθε κοινωνική & επαγγελματική εκδήλωση.
  Γάμοι, Βαπτίσεις, Private Parties, Εταιρικές & Κοινωνικές Εκδηλώσεις, Εγκαίνια, Fashion Shows, Party Γενεθλίων, Σεμινάρια, Συνέδρια, Meetings, Openings, Happenings, Product Launches, κτλ.
  Barmen & Barwomen
  Βοηθητικό προσωπικό, σερβιτόροι,
  cocktail hostesses
  Εξοπλισμός bars
  Πλήρης κάβα
  Αναλώσιμα, υλικά cocktail & long drinks
  Cocktail & long drink glasses
  & ότι άλλο χρειαστεί! ...

  Παρέχουμε ολοκληρωμένη λύση σε κάθε εκδήλωση που έχει ποτό. Το οργανωμένο Mobile Cocktail Bar & μας, λειτουργεί όλη τη διάρκεια μιας εκδήλωσης &είναι σημαντικό στοιχείο για τη διασκέδαση των καλεσμένων σας.

  Cocktail Guide

  Βρείτε πληροφορίες & τρόπους, ώστε να οργανώσετε ένα Cocktail Party μόνος σας. Μπορείτε να το αποθηκεύσετεσε ηλεκτρονική μορφή, ή να μας το στείλετε, ώστε να σας απαντήσουμε με μια σχετική οικονομική πρόταση.

  Read more

  Cocktail Party Tips

  Δημιουργήστε το δικό σας Party!! Πάρτε τις σωστές αποφάσεις … Η λίστα & ο αριθμός καλεσμένων, η πρόσκληση, ο χώρος και το ύφος της εκδήλωσης, η μουσική, το φαγητό & τα γλυκά - τούρτα, το ποτό, τα cocktails, η διακόσμηση και τα διάφορα happenings για τη γενικότερη διασκέδαση.

  Interactive Cocktail Games

  Εταιρικές εκδηλώσεις (incentives) με στόχο τη σύσφιξη σχέσεων μεταξύ των καλεσμένων (teambuilding). Ιδανική ενέργεια για τη δημιουργία ευχάριστης & ελκυστικής προσέγγισης σε μια κλασσική εταιρική εκδήλωση.

  Cocktail Party Tips


  Δημιουργήστε το δικό σας Party!! Πάρτε τις σωστές αποφάσεις … Η λίστα & ο αριθμός καλεσμένων, η πρόσκληση, ο χώρος και το ύφος της εκδήλωσης, η μουσική, το φαγητό & τα γλυκά - τούρτα, το ποτό, τα cocktails, η διακόσμηση και τα διάφορα happenings για τη γενικότερη διασκέδαση.


  What about a Cocktail Party?

  Φίλοι, συγγενείς ή συνεργάτες, καλεσμένοι - ονομαστική γιορτή, πάρτι Χριστουγέννων ή φιλικό κάλεσμα? Όπως και όπου και αν σκοπεύετε να κάνετε ένα party, παρακάτω θα βρείτε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για μία απολύτως επιτυχημένη νύχτα. Εσείς απλά στείλτε τις προσκλήσεις…

  Τα βασικά: Πάρτε τις πρώτες αποφάσεις…

  Η λίστα & ο αριθμός καλεσμένων – πρόσκληση …

  Πρέπει να αποφασίσετε τι πνοή θα δώσετε στο party σας… Τι θέμα θα έχει? Ποιους & πόσους θα καλέσετε? Πού θα τους καλέσετε, πότε και γιατί? Βγάλτε το budget που επιθυμείτε να ξοδέψετε και κινηθείτε αναλόγως. Δημιουργήστε τις λίστες σας, αναθεωρήστε, καταλήξτε στον τελικό αριθμό ατόμων και επιλέξτε πως θα τους καλέσετε. Τηλεφωνικά θεωρείται ανεπίσημο. Εάν θέλετε μπορείτε να στείλετε τις προσκλήσεις σας online μέσω e-cards. Ένας καλός τρόπος είναι οι ηλεκτρονικές προσκλήσεις του site. Μπορείτε ωστόσο και να στείλετε τις Χριστουγεννιάτικες προπληρωμένες κάρτες του ταχυδρομείου. Σε κάθε περίπτωση, μην ξεχάσετε να προσθέσετε το RSVP (Παρακαλώ Απαντήστε) με ημερομηνία και τηλέφωνα επικοινωνίας.


  … ο χώρος & το ύφος της εκδήλωσης …

  επιλέξτε προσεκτικά το χώρο της εκδήλωσης διότι σε συνδυασμό με το ύφος και την περίσταση θα είναι καταλυτικό για τη διασκέδαση των καλεσμένων σας.


  … η μουσική …

  Μπορείτε να δημιουργήσετε και το δικό σας πρόγραμμα, ενώ αν δεν έχει ο χώρος DJ, τότε υπάρχουν πολλές εταιρίες με εξοπλισμού ήχου και DJ που θα σας φανούν χρήσιμοι. Συμβουλή μας, επιλέξτε πολύ προσεχτικά ποιος θα κάνει την μουσική επένδυση, συνήθως οι DJ’s παρότι έχουν ξεκάθαρες οδηγίες, ακολουθούν διαφορετικό πρόγραμμα.


  … το φαγητό & τα γλυκά – τούρτα …

  Καταλήξτε στο μενού, Είτε παραγγείλετε τελικά σε catering, είτε τα παρασκευάσετε όλα μόνη/oς σας, καλύτερα είναι να έχετε χρόνο μπροστά σας για παραγγελίες που θα χρειαστούν υπομονή. Για όσους αποφασίσουν να επιδείξουν τις ικανότητές τους στην κουζίνα, χωρίστε τις λίστες για τα ψώνια σε κατηγορίες: μανάβικο, delicatessen, κρεοπωλείο, ιχθυοπωλείο, supermarket για να διευκολυνθείτε. Ψωνίστε τα είδη delicatessen νωρίτερα, αφού κάποια μπορεί να χρειαστούν ειδική παραγγελία.


  Επιλέξτε την τούρτα, εάν απαιτείται (Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά, επέτειος, γενέθλια)


  Εάν προγραμματιστείτε εγκαίρως και ψάξετε αρκετά πού θα παραγγείλετε την τούρτα σας, σίγουρα μπορείτε να καταπλήξετε τους καλεσμένους με την οργάνωσή σας. Επισκεφθείτε ένα καλό patisserie, μιλήστε εξηγώντας τους την ιδιαιτερότητα της περίστασης και παραγγείλετε μία πλήρως tailored made τούρτα.


  … το ποτό …

  Η πρώτη και εύκολη λύση είναι ένα απλό κρασί συνοδευμένο με χυμούς, αναψυκτικά και νερό. Η επέκταση του με πιο σκληρά ποτά (whisky, Vodka, Gin, Rum κτλ), δίνει μια πιο σοβαρή νότα. Αν θέλετε όμως να διαφοροποιηθείτε κα να υπερέχετε καλό θα είναι να οργανώσετε ένα Cocktail Bar. Ένα ολοκληρωμένο Cocktail open Bar σερβίρει Cocktails, Long Drinks, Soft Drinks, Κρασί, Σαμπάνια, Νερό.


  Cocktail λέγεται ένα ποτό που έχει διάφορα συστατικά, όπως αλκοολούχα ποτά, χυμούς, αναψυκτικά, liqueur, φρούτα και γαρνιτούρες. Σερβίρεται σε συγκεκριμένο ποτήρι, χρειάζεται συγκεκριμένο εξοπλισμό (blender, shaker κτλ), ιδιαίτερο τρόπο παρασκευής και ενδεχομένως προετοιμασία αναλωσίμων (σιρόπια, φρούτα – γαρνιτούρες, πλύσιμο, στύψιμο, κοπή, συσκευασία, μεταφορά σε ψυγείο κτλ).


  Long Drink λέγεται το ποτό που σερβίρεται σε απλό κλασικό ποτήρι (σωλήνα ή χαμηλό), περιέχει αλκοολούχα ποτά, χυμό ή αναψυκτικό και δεν χρειάζεται ειδικό εξοπλισμό και ιδιαίτερο τρόπο παρασκευής.


  Soft drink λέγονται όλα τα Long Drinks που δεν περιέχουν αλκοόλ, δηλαδή χυμοί, αναψυκτικά κτλ)


  Αν ο χώρος δεν παρέχει τη συγκεκριμένη υπηρεσία και επιθυμείτε επαγγελματική οργάνωση του bar τότε μπορείτε να απευθυνθείτε σε μια εταιρεία Cocktail Catering.

  Μια εταιρεία Cocktail Catering εξειδικεύεται στα cocktails & drinks μιας εκδήλωσης και ό, τι έχει σχέση με αυτά.


  Αν θέλετε το ποτό στη δεξίωσή σας να μην περιορίζεται σε ένα welcome drink, στο κρασί και σε ένα ποτήρι σαμπάνια για κάθε καλεσμένο, πρέπει είτε να απευθυνθείτε και σε ένα Cocktail Catering, είτε να ζητήσετε από το catering που θα αναλάβει το φαγητό να συμπεριλάβει και τις υπηρεσίες ενός Cocktail & Bar Catering.


  Οι παροχές που προσφέρονται από ένα cocktail & bar catering και που μπορείτε να ζητήσετε για να απολαύσετε εσείς και οι καλεσμένοι σας είναι:


  Barmen & Barwomen


  Βοηθητικό προσωπικό, σερβιτόροι, cocktail hostess


  Εξοπλισμός bars


  Πλήρη κάβα


  Αναλώσιμα, υλικά cocktail & long drinks


  Cocktail & long drink glasses


  & ότι άλλο χρειαστεί …


  … οργανώστε το μόνοι σας …

  Αν επιθυμείτε να το οργανώσετε μονοί σας, Για να αποφασίσετε πόσες φιάλες θα αγοράσετε, υπολογίστε σε κάθε καλεσμένο 4 ποτά, οπότε (πχ 60 καλεσμένοι x 4 ποτά= 240 συνολικά ποτά θα πιούν οι καλεσμένοι σας). Κάθε φιάλη αλκοόλ δίνει περίπου 12-15 ποτά, ενώ το κρασί μόνο 6. Κάντε τις πράξεις και θα έχετε πόσες φιάλες χρειάζεστε. Θα πρέπει βεβαίως να έχετε και μια καλή αναλογία σε όλα τα ειδή ποτών, διότι δεν γνωρίζετε από πριν πιο ποτό θα έχει μεγαλύτερη ζήτηση.


  Αλκοολούχα ποτά - Spirits: θα πρέπει να φροντίσετε να έχετε μια άρτια κάβα, ώστε οι καλεσμένοι σας να έχουν επιλογές. Πρέπει να έχετε αρκετή ποσότητα από τις βασικές κατηγορίες ποτών:

  Whisky: ένα απλό και ένα καλό whiskyαποτελεί σοβαρή πρόταση.

  Vodka: μια βότκα είναι απαραίτητη διότι συνδυάζεται εύκολα με πολλά cocktails

  Gin: ένα τζιν θα συμπληρώσει τη κάβα σας

  Rum: το ρούμι είναι βασική προϋπόθεση για τη διασκέδαση σας, διότι είναι η βάση για τα περισσότερα εξωτικά cocktails

  Tequila: Πάρτι χωρίς τεκίλα, σφηνάκι χωρίς τεκίλα???


  Όσο αφορά τα βασικά αναλώσιμα (νερό, χυμοί & αναψυκτικά θα υπολογίσετε περίπου ένα λίτρο για το κάθε καλεσμένο. Πχ 60 καλεσμένοι χ 1 λίτρο = 60 λίτρα περίπου.


  Αναλυτικά: (τα παρακάτω είναι ενδεικτική προσέγγιση, ενώ η τελική επιλογή εξαρτάται από τη σύνθεση των ποτών, καθώς και τις προτιμήσεις των καλεσμένων)

  Νερό 1,5lit*12 τεμάχια = 24 lit

  CocaCola 500 ml*12 τεμάχια = 6 lit

  Sprite 500ml*12 τεμάχια = 6 lit

  Πορτοκαλάδα 500ml *12 τεμάχια = 3 lit

  Χυμός Πορτοκάλι 1 lit*12 τεμάχια = 12 lit

  Χυμός Λεμόνι 1 lit*12 τεμάχια = 12 lit

  Μόλις έχετε καταλήξει, ήρθε η ώρα να παραγγείλετε την κάβα σας για την εκδήλωση σας. Μην αμελήσετε να προμηθευτείτε πάγο (αποθήκευση, μεταφορά, σερβίρισμα) και τα ανάλογα ποτήρια. Επίσης σημαντικές λεπτομέρειες είναι τα τασάκια χαρτοπετσέτες, καλαμάκια. Φροντίστε στην εκδήλωση σας να υπάρχουν άτομα για την επίβλεψη της γενικότερης καθαριότητας, για τη συλλογή των ποτηριών – πιάτων κτλ και την ανανέωση των μπουφέδων και του bar.


  … η διακόσμηση…

  Μπορεί να σας φαίνεται πρώιμο, όμως καλό είναι να ξεφυλλίσετε περιοδικά ή να επισκεφθείτε καταστήματα décor, για να καταλήξετε στην διακόσμηση του σπιτιού. Μπορεί να είστε όσο ευρηματικοί ή θεματικοί θέλετε- εξάλλου είναι το δικό σας πάρτι. Από τις λεπτομέρειες που ενδέχεται να ξεχάσετε είναι η χωροταξική διαρρύθμιση του σπιτιού. Τώρα είναι η ώρα να αποφασίσετε πως θα έχετε τα έπιπλά και εάν χρειάζεται κάποια να απομακρυνθούν. Επίσης, πρέπει να αρχίσετε να αδειάζετε το ψυγείο σας γιατί τα ψώνια για το πάρτι θα πιάσουν όλους τους βασικούς χώρους.


  …happenings…

  Ανάλογα το ύφος της εκδήλωσης και σε συνάρτηση με τη χωρητικότητα του χώρου, οι λύσεις είναι άπειρες…. Χορευτικά, πυροτεχνήματα, magicshows !!!


  … την προηγουμένη ημέρα…

  Φροντίστε να επιβεβαιώσετε για την έγκαιρη παραλαβή των αναλωσίμων, εξοπλισμού και ατόμων – συντελεστών.


  … την ίδια ημέρα…

  Ξεκουραστείτε και χαλαρώστε για μία υπέροχη νύχτα!!!

  ...

  Προσωπικό, Ειδικότητες, Παροχές


  Η εταιρεία μας παρέχει ένα μεγάλο σύνολο εργαζομένων για την εκδήλωση σας. Βοηθητικό προσωπικό για όλα τα στάδια της προετοιμασίας, για την ημέρα της εκδήλωσης, καθώς & για ότι άλλο χρειαστεί μετά την εκδήλωση.
   
  Ξεκινώντας από την προετοιμασία παρέχουμε, βοηθητικό προσωπικό που αναλαμβάνει μεταφορές (δώρων, εξοπλισμού, αντικειμένων κτλ) για τα απαραίτητα για την εκδήλωσης σας, καθώς & προσωπικό για φύλαξη, καθαριότητα κτλ.
   
  Για την ημέρα της εκδήλωσης παρέχουμε (support team) παρκαδόρους, αποθηκάριους, φύλαξη αντικειμένων & χώρων (προσωπικό ασφαλείας), άτομα υποδοχής & εξυπηρέτησης καλεσμένων (reception). Άτομα και εξοπλισμό για τη γκαρνταρόμπα για τα παλτό & τα ρούχα των καλεσμένων ή των συντελεστών της εκδήλωσης.
   
  Άτομα ενημέρωσης (promo team) του κοινού & εξυπηρέτησης των καλεσμένων μέσα στην εκδήλωση, καθώς & άτομα για τη γενική & ειδική καθαριότητα (clean services) του χώρου της εκδήλωσης.
   
  Σερβιτόροι, σερβιτόρες για να σερβίρουν cocktails & ποτά στους καλεσμένους καθώς & τη πλήρης οργάνωση του Mobile Bar με bartenders, barwomen, service team.
   
  Είμαστε ευέλικτοι να προσφέρουμε προσωπικό για τις ανάγκες της κάθε εκδήλωσης σας.
  (Πάρτυ, Γενέθλια, Δεξίωση, Συνέδριο, Γάμος, Βάπτιση, Εγκαίνια, Private & Home parties, Σεμινάρια, Meetings, Openings, Happenings, Product Launches, Εταιρικές εκδηλώσεις & παρουσιάσεις προϊόντων κτλ)
   
  Παρέχουμε ολοκληρωμένη λύση σε κάθε εκδήλωση που έχει ποτό. Το οργανωμένο Mobile Cocktail Bar μας, λειτουργεί όλη τη διάρκεια μιας εκδήλωσης & είναι σημαντικό στοιχείο για τη διασκέδαση των καλεσμένων σας.